Iskiassmerter

Akupunktur mod iskiassmerter

Behandling af iskiassmerter

  • Har du smerter som mærkes som meget dybe, nærmest borende smerter, eller som mere stærke og elektrisk jagende smerter?
  • Oplever du en sovende fornemmelse, manglende følelse i benet og enten en kulde- eller varmefornemmelse?
  • Har du et behov for at bevæge dig og kan du have svært ved at finde ro om natten?

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af disse spørgsmål, kan det meget vel være iskiassmerter du mærker.

Iskias er en fællesbetegnelse for en smerteoplevelse som typisk sidder i lænden eller balden, og som stråler ned i et eller begge ben. Det kan være et altopslidende smertehelvede.

Da det er svært at adskille gængse iskiassmerter fra “normal” ondt i lænden, vides det i dag ikke præcist, hvor mange mennesker der dagligt har ondt i balden grundet en iskiasnerve i klemme.

Fællesnævneren er at det er svært at udføre almindelige dagligdags-aktiviteter, såsom at være på arbejde eller gå en tur. Derudover er især det at sidde ned ofte en yderst provokerende aktivitet for smerterne.

Hvis du har disse smerter er akupunktur et godt valg for dig.

Akupunkturbehandling mod iskiassmerter

Akupunktur er særligt effektiv mod iskiassmerter. Uanset om dine smerter er akutte eller har stået på over flere måneder, kan akupunkturbehandling være med til at lindre dem.

Akupunktur er kendt for at være særligt godt til afspænding af muskler. Hvis smerter fra iskias er muskulært betingede, kan problemet afhjælpes med ganske få akupunkturbehandlinger.

Du skal forvente mellem 3 og 7 behandlinger, med et interval på 2-3 gange om ugen. Det kan jeg blive mere konkret om når vi har talt med dig. Spørg endelig, hvis du spørgsmål til behandlingen.

Fakta om iskiassmerter

Lidt forskellige facts omkring iskiassmerter

DKK 495

/ pr. behandling

Vi kommer hjem til dig og behandler dig

Behandlinger

Vores behandlinger hjælper blandt andet mod

Book tid

Book tid i dag eller ring til os på +45 49400553