Musearm

Akupunktur mod musearm

Behandling af musearm

Musearm og tennisalbue

Musearm og tennisalbue er hyppige lidelser, og dækker over en variation af overbelastningsgener i hånd og arm. Der følger ofte muskelspændinger i skulder og nakke med tilstanden. Lidelsen er ikke en defineret sygdom, men omfatter de forskellige problemer, der kan opstå i forbindelse med gentagne bevægelser og overbelastninger af muskler, ledbånd, sener og nerver. Dette kan vise sig i form af ledbetændelse, betændelsestilstande i muskler og senetilhæftninger, samt afklemning af en nerve.

Årsager til musearm og tennisalbue

Lidelser ved musearm eller tennisalbue er ofte forårsaget af golf- eller tennisspil, maling med rulle, arbejde på computer med mus eller arbejde som kassemedarbejder.

Smerterne forværres ved løft med belastning af armen, hvor en svien eller brændende fornemmelser kan forekomme. Udstråling af smerter er typisk til underarmen, men kan både gå mod håndleddet og op mod skulderen. Der kan være tale om så store smerter, at det ikke er muligt at løfte mindre genstande eller eks. skænke en kom kaffe.

Behandling af akut musearm eller tennisalbue er vigtig, da mange patienter, der ikke behandles i den akutte fase, vil udvikle kroniske symptomer. Lidelsen kan, udover at være en ubekvem tilstand, også resultere i en længerevarende lidelse samt jobskifte. Det er derfor vigtigt, at behandlingen påbegyndes når de første symptomer viser sig. Her vil der være effektiv hjælp at hente i akupunkturen.

Behandling af musearm og tennisalbue

Akupunktur er kendt for sin gode evne til at afspænde musklerne og ved smertelindring af musearm og tennisalbue. Når du har opnået smertefrihed eller betydelig lindring, bør der udføres en muskelspændings- og holdningsanalyse for at undgå tilbagefald, og med henblik på et fremtidigt liv uden symptomer på musearm eller tennisalbue.

Fakta om musearm

Lidt forskellige facts omkring musearm

DKK 495

/ pr. behandling

Vi kommer hjem til dig og behandler dig

Behandlinger

Vores behandlinger hjælper blandt andet mod

Book tid

Book tid i dag eller ring til os på +45 49400553